Troba la teva recepta

Diferències entre l'arrebossat tempura i a la romana

Alguna cosa tenen els arrebossats que agraden a gairebé tothom. En aquest article, explorem les diferències entre la tempura i l'arrebossat a la romana

Arrebossat de tempura

Arrebossat de tempura

Tempura:

  • Xinesa: tot i que ens ha arribat amb la cuina japonesa, l'origen de la tècnica de la tempura la trobem a la Xina.
  • Aigua: per fer la tempura hem de barrejar farina, ou i aigua. Primer es barregen l'ou i l'aigua i després se li afegeix la farina.
  • Glaçada: perquè quedi cruixent, la massa de la tempura ha d'estar molt freda en tot moment.
  • Immediata: a diferència d'altres tècniques, hem d'intentar fregir la tempura de seguida, perquè no perdi consistència.

A la romana:

  • Europea: tot i el nom, no té l'origen a la capital italiana, tot i que aquesta tècnica d'arrebossat es va originar a Europa.
  • Cervesa: a més de l'ou i la farina, podem afegir-hi una mica de cervesa perquè quedi un arrebossat més esponjós.
  • Oliosa: aquesta tècnica reté força l'oli, de manera que és important deixar escórrer els aliments arrebossats una estona.
  • Reposada: podem preparar la massa i deixar-la reposar una mica abans de fer-la servir, perquè quedi més cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto