Troba la teva recepta

Diferències entre l'arrebossat tempura i a la romana

Alguna cosa tenen els arrebossats que agraden a gairebé tothom. En aquest article, explorem les diferències entre la tempura i l'arrebossat a la romana

Arrebossat de tempura

Arrebossat de tempura

Tempura:

  • Xinesa: tot i que ens ha arribat amb la cuina japonesa, l'origen de la tècnica de la tempura la trobem a la Xina.
  • Aigua: per fer la tempura hem de barrejar farina, ou i aigua. Primer es barregen l'ou i l'aigua i després se li afegeix la farina.
  • Glaçada: perquè quedi cruixent, la massa de la tempura ha d'estar molt freda en tot moment.
  • Immediata: a diferència d'altres tècniques, hem d'intentar fregir la tempura de seguida, perquè no perdi consistència.

A la romana:

  • Europea: tot i el nom, no té l'origen a la capital italiana, tot i que aquesta tècnica d'arrebossat es va originar a Europa.
  • Cervesa: a més de l'ou i la farina, podem afegir-hi una mica de cervesa perquè quedi un arrebossat més esponjós.
  • Oliosa: aquesta tècnica reté força l'oli, de manera que és important deixar escórrer els aliments arrebossats una estona.
  • Reposada: podem preparar la massa i deixar-la reposar una mica abans de fer-la servir, perquè quedi més cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto