Troba la teva recepta

Diferències entre l'arrebossat tempura i a la romana

Alguna cosa tenen els arrebossats que agraden a gairebé tothom. En aquest article, explorem les diferències entre la tempura i l'arrebossat a la romana

Arrebossat de tempura

Arrebossat de tempura

Tempura:

  • Xinesa: tot i que ens ha arribat amb la cuina japonesa, l'origen de la tècnica de la tempura la trobem a la Xina.
  • Aigua: per fer la tempura hem de barrejar farina, ou i aigua. Primer es barregen l'ou i l'aigua i després se li afegeix la farina.
  • Glaçada: perquè quedi cruixent, la massa de la tempura ha d'estar molt freda en tot moment.
  • Immediata: a diferència d'altres tècniques, hem d'intentar fregir la tempura de seguida, perquè no perdi consistència.

A la romana:

  • Europea: tot i el nom, no té l'origen a la capital italiana, tot i que aquesta tècnica d'arrebossat es va originar a Europa.
  • Cervesa: a més de l'ou i la farina, podem afegir-hi una mica de cervesa perquè quedi un arrebossat més esponjós.
  • Oliosa: aquesta tècnica reté força l'oli, de manera que és important deixar escórrer els aliments arrebossats una estona.
  • Reposada: podem preparar la massa i deixar-la reposar una mica abans de fer-la servir, perquè quedi més cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto