Troba la teva recepta

Les diferències entre l'arròs bomba i l'arròs basmati

Apreneu a distingir bé el cereal més consumit del món, el protagonista de moltes receptes i la base de la dieta de moltes gastronomies

Arròs

Arròs

Arròs bomba:

  • Mediterrani: tot i que és originària de l'Índia, aquesta varietat d'arròs és l'estrella dels conreus mediterranis, especialment a la zona del País Valencià.
  • Rodó: el gra és rodó i de mida mitjana. Per coure'l, necessita més aigua que altres varietats.
  • Ferm: a diferència d'altres varietats, l'arròs bomba gairebé no es trenca durant la cocció.
  • Paella: la paella valenciana i molts altres arrossos mediterranis tenen aquesta varietat com a protagonista indiscutible.

Arròs basmati:

  • Indi: l'origen de l'arròs basmati el trobem a l'Índia i el Pakistan, especialment a la zona més muntanyosa, al peu de l'Himàlaia, on n'hi ha els millors conreus.
  • Llarg: el reconeixereu fàcilment, ja que és un dels arrossos que té el gra més allargat.
  • Aromàtic: en hindi, el nom d'aquest arròs significa 'fragant', que és una de les seves característiques principals.
  • Curri: com no podia ser d'una altra manera, aquesta varietat d'arròs és la millor per preparar curris de verdures i de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto