Troba la teva recepta

4 plats d'arròs a l'estil mediterrani

La zona del Mediterrani té un clima especial i una gastronomia única. Per tal de comprovar-ho, us deixem unes receptes d'arròs que destil·len aire de mar

CUINA.CAT

28/05/2019
01 Arròs a banda de bacallà, tripa i favetes

Arròs a banda de bacallà, tripa i favetes

Arròs a banda de bacallà, tripa i favetes

Un plat d'arròs molt caldòs, en el qual s'extreu l'essència del territori amb el bacallà, un dels peixos més consumits de la zona. La seva elaboració és una mica complexa, ja que s'ha de fer el brou, l'arròs i un oli especial amb pebre vermell que dóna personalitat al plat. El resultat és un bon plat ple de sabor, típic del Mediterrani i amb elements de la nostra terra.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs de pop amb xoriço i tomàquet escalivat

Arròs de pop amb xoriço i tomàquet escalivat

Arròs de pop amb xoriço i tomàquet escalivat

L'arròs combina amb moltíssims ingredients i, si ja hem vist que queda molt bé amb el peix, també us en presentem una variant amb pop, un altre animal marí que aporta un sabor molt especial als plats. En aquesta recepta és important escalivar el tomàquet per tal que aporti un matís únic al plat, i, com passa amb moltes receptes de la zona, no hi pot faltar un bon sofregit.

Llegiu la recepta cohttps://www.cuina.cat/receptes/arros-de-pop-amb-xorico-i-tomaquet-escalivat_32494_117.htmlmpleta

03 Risotto de múrgoles, papada i vermut

Risotto de múrgoles, papada i vermut

Risotto de múrgoles, papada i vermut

Si sortim de l'aigua del mar, però seguim a la zona del Mediterrani, ens trobem amb els bolets, que han estat un pilar important a la gastronomia típica de la nostra terra. En aquesta recepta combinem les múrgoles amb arròs, papada de porc i vermut, que sempre dóna un sabor característic que acaba de completar el plat. Com en altres àpats vistos en aquest rànquing, es tracta d'un arròs ben caldós que cal menjar amb pa al costat.

Llegiu la recepta completa

04 Arròs pilaf de congre amb ametlles i espècies

Arròs pilaf de congre amb ametlles i espècies

Arròs pilaf de congre amb ametlles i espècies

Més enllà del bacallà, el lluç i les sardines, hi ha molts peixos que es poden utilitzar bé a la cuina pel seu sabor i la seva versatilitat. Un d'aquests peixos és el congre, que, combinat amb arròs i espècies, actua com a element fonamental d'aquesta recepta. Una variant d'arròs pilaf que utilitza elements de la zona mediterrània per tal de crear un àpat nou i molt bo.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto