Troba la teva recepta

9 plats de tempura

Mai no hauríeu dit que tants aliments es poguessin cuinar d'aquesta manera

CUINA.CAT

26/11/2019

Probablement el primer cop que vau tenir contacte amb aquesta recepta va ser a restaurants asiàtics. Ara, però, hem agafat aquesta tècnica d'arrebossat amb farina d'arròs i l'hem fet nostra; utilitzant tot tipus d'aliments i convertint-los en tempura.

01 Tempura de salicòrnia, pop i musclos

Tempura de salicòrnia, pop i musclos Becky Lawton

Tempura de salicòrnia, pop i musclos

Tempura de marisc i salicòrnia, la planta que viu als litorals marins, ideal per fer un aperitiu o d'acompanyament amb un arròs blanc.

Llegiu la recepta completa

02 Rossinyols en tempura amb salsa de gaspatxo

Rossinyols en tempura amb salsa de gaspatxo Becky Lawton

Rossinyols en tempura amb salsa de gaspatxo

Si aquests bolets passats per la planxa ja són genials, imagineu-vos-els arrebossats i sucats amb gaspatxo... Val la pena fer-los!

Llegiu la recepta completa 

03 Arbre de verdures en tempura

Arbre de verdures en tempura

Arbre de verdures en tempura

Pastanaga, carbassó, pebrot verd, pebrot vermell i mongeta verda fets tempura i disposats com una cabana simulen un avet, que us resultarà ideal servir-lo com a aperitiu per Nadal.

Llegiu la recepta completa

04 Tempures de colors

Tempures de colors Becky Lawton

Tempures de colors

Aquesta proposta de Carme Ruscalleda donarà sens dubte alegria al vostre plat. En aquest cas, la tempura no es tracta d'un aliment arrebossat, sinó que tots els ingredients s'integren en una massa qu es fregeix posteriorment.

Llegiu la recepta completa 

05 Sopa de coco amb tempura de pinya i crocant de pa

Sopa de coco amb tempura de pinya i crocant de pa Gemma Clofent

Sopa de coco amb tempura de pinya i crocant de pa

Sí, la tempura també pot formar part d'unes postres. Aquí es fregeix una fruita, de manera que la combinació entre dolç i salat és molt interessant!

Llegiu la recepta completa

06 Tempura de gambes

Tempura de gambes

Tempura de gambes

Per a aquesta recepta fareu les cues de les gambes en tempura, mentre que els caps els fareu al forn. Tot anirà, però, ben lligat amb ceba tendra i una salsa de soja i mel.

Llegiu la recepta completa

07 Llagostins arrebossats amb mel i sèsam

Llagostins arrebossats amb mel i sèsam Ada Parellada

Llagostins arrebossats amb mel i sèsam

Aquesta és una tempura a l'estil tailandès, ja que abans de fregir els llagostins es suquen en mel i sèsam, cosa que fa que tinguin un gust deliciós. Això, però, no és l'única sorpresa, ja que aquest plat porta també vinagreta de xocolata. Sí, ho heu llegit bé: vinagreta de xocolata!

Llegiu la recepta completa

08 Tempura de bacallà amb maionesa de créixens

Tempura de bacallà amb maionesa de créixens

Tempura de bacallà amb maionesa de créixens

També podeu fer tempura de bacallà i servir un magnífic segon, que agradarà als amants del peix i als que no ho són gaire, ja que no hi trobaran cap espina!

Llegiu la recepta completa

09 Tempura de carxofa

Tempura de carxofa Anna Garcia Frigola

Tempura de carxofa

Carxofes recobertes d'una crema de formatge, farigola, tomàquet sec i tàperes, fregides en tempura, és el que ens proposa Francesc Murgadas en una recepta ràpida i senzilla de fer.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto