GEMMA CLOFENT
25/06/2019Creps Suzette
Unes postres que consisteixen en unes creps flamejades amb una salsa dolça de taronja, que el príncep de Gal·les Eduard VII va batejar en honor de la filla d'un dels seus acompanyants durant una visita a Montecarlo. Com que es tracta de creps, són molt fàcils de fer. El repte recau en la salsa amb suc, licor, pela de taronja i sucre, cosa que resulta en un almívar afruitat deliciós.
Carlota de maduixes
Amb el nom de la dona del tsar Nicolau I, la Carlota és una elaboració en base a melindros i fruita, que en aquest cas són les maduixes. En aquesta recepta us indiquem com fer els melindros a casa, encara que sempre podeu comprar-los ja fets, cosa que us estalviarà temps i treball. Això sí, si busqueu unes postres ben casolanes, no perdeu l'oportunitat de fer un plat sencer des de zero, que els melindros són molt fàcils de fer!
Pavlova de fruites vermelles
La delicadesa del ballet es pot traslladar a la gastronomia? Doncs sí, i aquest n'és un exemple. Aquests pastissets van anomenar-se Pavlova en honor de la ballarina russa Anna Pàvlova, i ha captat la seva essència de manera sensacional. Unes postres senzilles que s'elaboren amb merenga, nata i fruites vermelles, que li aporten color i sabor potent a un plat de color blanc pur.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.