Troba la teva recepta

3 postres amb nom de dona

Postres antigues que van ser batejades amb el nom de diferents dones històriques. Coneixeu-les, que són molt dolces!

GEMMA CLOFENT

25/06/2019
01 Creps Suzette

Creps Suzette

Creps Suzette

Unes postres que consisteixen en unes creps flamejades amb una salsa dolça de taronja, que el príncep de Gal·les Eduard VII va batejar en honor de la filla d'un dels seus acompanyants durant una visita a Montecarlo. Com que es tracta de creps, són molt fàcils de fer. El repte recau en la salsa amb suc, licor, pela de taronja i sucre, cosa que resulta en un almívar afruitat deliciós.

Llegiu la recepta completa

02 Carlota de maduixes

Carlota de maduixes

Carlota de maduixes

Amb el nom de la dona del tsar Nicolau I, la Carlota és una elaboració en base a melindros i fruita, que en aquest cas són les maduixes. En aquesta recepta us indiquem com fer els melindros a casa, encara que sempre podeu comprar-los ja fets, cosa que us estalviarà temps i treball. Això sí, si busqueu unes postres ben casolanes, no perdeu l'oportunitat de fer un plat sencer des de zero, que els melindros són molt fàcils de fer!

Llegiu la recepta completa

03 Pavlova de fruites vermelles

Pavlova de fruites vermelles

Pavlova de fruites vermelles

La delicadesa del ballet es pot traslladar a la gastronomia? Doncs sí, i aquest n'és un exemple. Aquests pastissets van anomenar-se Pavlova en honor de la ballarina russa Anna Pàvlova, i ha captat la seva essència de manera sensacional. Unes postres senzilles que s'elaboren amb merenga, nata i fruites vermelles, que li aporten color i sabor potent a un plat de color blanc pur.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto