Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als melindros: separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells i una clara amb la meitat del sucre. Munteu la resta de clares amb la resta de sucre.
  2. Incorporeu les farines tamisades als rovells, intercalant-les amb les clares, acabant sempre amb clares.
  3. Amb una mànega de pastisseria, formeu tires de 9 cm de llarg amb la barreja. Formeu també dues bases rodones de 13 cm de diàmetre.
  4. Empolseu-ho amb una mica de sucre de llustre i enforneu-ho uns 6-8 min, a 190 ºC.
  5. Per al farciment: hidrateu la gelatina en aigua freda i tritureu les maduixes. Escalfeu una petita part de les maduixes i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de puré de maduixes.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-ho al puré de maduixes.
  7. Col·loqueu una base de pa de pessic a la base d’un cèrcol de 15 cm i mulleu-la amb l’almívar.
  8. Formeu una paret amb els melindros i repartiu-hi per dins unes quantes maduixes tallades per la meitat. Aboqueu-hi la meitat del farciment i col·loqueu la segona base de pa de pessic. Repetiu-ho amb almívar, maduixes i farciment.
  9. Alliseu la superfície i refrigereu la carlota. Acabeu-ho amb maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: