Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als melindros: separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells i una clara amb la meitat del sucre. Munteu la resta de clares amb la resta de sucre.
  2. Incorporeu les farines tamisades als rovells, intercalant-les amb les clares, acabant sempre amb clares.
  3. Amb una mànega de pastisseria, formeu tires de 9 cm de llarg amb la barreja. Formeu també dues bases rodones de 13 cm de diàmetre.
  4. Empolseu-ho amb una mica de sucre de llustre i enforneu-ho uns 6-8 min, a 190 ºC.
  5. Per al farciment: hidrateu la gelatina en aigua freda i tritureu les maduixes. Escalfeu una petita part de les maduixes i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de puré de maduixes.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-ho al puré de maduixes.
  7. Col·loqueu una base de pa de pessic a la base d’un cèrcol de 15 cm i mulleu-la amb l’almívar.
  8. Formeu una paret amb els melindros i repartiu-hi per dins unes quantes maduixes tallades per la meitat. Aboqueu-hi la meitat del farciment i col·loqueu la segona base de pa de pessic. Repetiu-ho amb almívar, maduixes i farciment.
  9. Alliseu la superfície i refrigereu la carlota. Acabeu-ho amb maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto