Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als melindros: separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells i una clara amb la meitat del sucre. Munteu la resta de clares amb la resta de sucre.
  2. Incorporeu les farines tamisades als rovells, intercalant-les amb les clares, acabant sempre amb clares.
  3. Amb una mànega de pastisseria, formeu tires de 9 cm de llarg amb la barreja. Formeu també dues bases rodones de 13 cm de diàmetre.
  4. Empolseu-ho amb una mica de sucre de llustre i enforneu-ho uns 6-8 min, a 190 ºC.
  5. Per al farciment: hidrateu la gelatina en aigua freda i tritureu les maduixes. Escalfeu una petita part de les maduixes i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de puré de maduixes.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-ho al puré de maduixes.
  7. Col·loqueu una base de pa de pessic a la base d’un cèrcol de 15 cm i mulleu-la amb l’almívar.
  8. Formeu una paret amb els melindros i repartiu-hi per dins unes quantes maduixes tallades per la meitat. Aboqueu-hi la meitat del farciment i col·loqueu la segona base de pa de pessic. Repetiu-ho amb almívar, maduixes i farciment.
  9. Alliseu la superfície i refrigereu la carlota. Acabeu-ho amb maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14-16 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

16 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto