Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als melindros: separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells i una clara amb la meitat del sucre. Munteu la resta de clares amb la resta de sucre.
  2. Incorporeu les farines tamisades als rovells, intercalant-les amb les clares, acabant sempre amb clares.
  3. Amb una mànega de pastisseria, formeu tires de 9 cm de llarg amb la barreja. Formeu també dues bases rodones de 13 cm de diàmetre.
  4. Empolseu-ho amb una mica de sucre de llustre i enforneu-ho uns 6-8 min, a 190 ºC.
  5. Per al farciment: hidrateu la gelatina en aigua freda i tritureu les maduixes. Escalfeu una petita part de les maduixes i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de puré de maduixes.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-ho al puré de maduixes.
  7. Col·loqueu una base de pa de pessic a la base d’un cèrcol de 15 cm i mulleu-la amb l’almívar.
  8. Formeu una paret amb els melindros i repartiu-hi per dins unes quantes maduixes tallades per la meitat. Aboqueu-hi la meitat del farciment i col·loqueu la segona base de pa de pessic. Repetiu-ho amb almívar, maduixes i farciment.
  9. Alliseu la superfície i refrigereu la carlota. Acabeu-ho amb maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

25 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto