Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les creps: barregeu amb el túrmix tots els ingredients i deixeu-ho reposar 30 min a la nevera. Coeu les creps ben fines en una paella untada amb una mica de mantega. Reserveu-les.
  2. Per a la salsa: en una paella, feu un caramel daurat amb el sucre. Incorporeu-hi la meitat del suc de taronja, la pela ratllada, la mantega i la meitat del licor. Deixeu-ho reduir fins a la meitat.
  3. Introduïu una crep a la salsa i deixeu que se n’impregni bé. Doblegueu-la per la meitat i altre cop per la meitat. Retireu-la de la paella i feu el mateix amb la resta de creps.
  4. Afegiu la resta de suc a la salsa, poseu les creps a la paella i flamegeu-les amb el licor reservat. Serviu-les immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto