Troba la teva recepta

3 receptes amb burrata

Vinguda des d'Itàlia, la burrata és un formatge farcit que es pot menjar tal qual o, com us indiquem aquí, de formes molt originals i delicioses

CUINA.CAT

27/05/2019
01 Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

La frescura de la burrata queda de meravella en un bon nombre d'amanides, com és aquesta en què es troba en el mateix plat que el tomàquet, una de les combinacions més famoses d'Itàlia. A més, una vegada oberta la burrata, deixarà anar tot el farciment que servirà com a amaniment del plat i, com és evident, donarà uns matisos nous i molt diversos.

Llegiu la recepta completa

02 Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia

Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia Becky Lawton

Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia

Com hem vist anteriorment, la burrata és un gran complement als plats italians, cosa que torna a passar en aquest plat de pasta (que, encertadament, compta amb el sabor dolç dels tomàquets cirerols). Una altra vegada, la burrata corona l'àpat, però aquesta vegada de manera trossejada, no tan elegant, però igual de bona. El formatge fresc és un ingredient clàssic a la pasta, però l'interior de la burrata aporta una nova perspectiva al plat.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de burrata

Sopa de burrata

Sopa de burrata, alfàbrega i síndria amb balsàmic

Elegant i fresc són les dues paraules que poden definir la essència d'aquest plat. En aquesta recepta no hem de deixar la burrata intacta perquè alliberi el seu sabor una vegada és a taula, sinó que es tritura i transforma en sopa freda. L'àpat adquireix un sabor agredolç amb la unió de la síndria i la crema balsàmica, que, juntament amb la sopa de burrata, aconsegueix un ball de sabors gaudits pel nostre paladar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto