Troba la teva recepta

3 receptes amb burrata

Vinguda des d'Itàlia, la burrata és un formatge farcit que es pot menjar tal qual o, com us indiquem aquí, de formes molt originals i delicioses

CUINA.CAT

27/05/2019
01 Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

La frescura de la burrata queda de meravella en un bon nombre d'amanides, com és aquesta en què es troba en el mateix plat que el tomàquet, una de les combinacions més famoses d'Itàlia. A més, una vegada oberta la burrata, deixarà anar tot el farciment que servirà com a amaniment del plat i, com és evident, donarà uns matisos nous i molt diversos.

Llegiu la recepta completa

02 Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia

Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia Becky Lawton

Pasta amb burrata, tomàquets amb oli d'all i pebre amb sàlvia

Com hem vist anteriorment, la burrata és un gran complement als plats italians, cosa que torna a passar en aquest plat de pasta (que, encertadament, compta amb el sabor dolç dels tomàquets cirerols). Una altra vegada, la burrata corona l'àpat, però aquesta vegada de manera trossejada, no tan elegant, però igual de bona. El formatge fresc és un ingredient clàssic a la pasta, però l'interior de la burrata aporta una nova perspectiva al plat.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de burrata

Sopa de burrata

Sopa de burrata, alfàbrega i síndria amb balsàmic

Elegant i fresc són les dues paraules que poden definir la essència d'aquest plat. En aquesta recepta no hem de deixar la burrata intacta perquè alliberi el seu sabor una vegada és a taula, sinó que es tritura i transforma en sopa freda. L'àpat adquireix un sabor agredolç amb la unió de la síndria i la crema balsàmica, que, juntament amb la sopa de burrata, aconsegueix un ball de sabors gaudits pel nostre paladar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto