Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i lamineu els grans d’all, poseu-los en un recipient amb els grans de pebre i l’oli d’oliva i marineu-ho 2 h.
  2. Poseu una olla alta amb aigua abundant a foc fort, afegiu-hi sal per bullir la pasta i feu-ho coure segons la informació del fabricant.
  3. En una paella gran, poseu l’oli d’all i pebre negre, a foc mitjà. Afegiu-hi els tomàquets i la sàlvia, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta colada; hi podeu posar mitja cullerada de l’aigua de bullir la pasta; deixeu-ho coure 1-2 min, així s’aconsegueix una salsa més homogènia.
  5. Serviu la pasta i, a sobre, poseu-hi la burrata, trossejada amb les mans, salpebreu-ho, amb els pebres de Jamaica i Sichuan, i ruixeu-ho amb oli d’oliva cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto