Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i lamineu els grans d’all, poseu-los en un recipient amb els grans de pebre i l’oli d’oliva i marineu-ho 2 h.
  2. Poseu una olla alta amb aigua abundant a foc fort, afegiu-hi sal per bullir la pasta i feu-ho coure segons la informació del fabricant.
  3. En una paella gran, poseu l’oli d’all i pebre negre, a foc mitjà. Afegiu-hi els tomàquets i la sàlvia, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta colada; hi podeu posar mitja cullerada de l’aigua de bullir la pasta; deixeu-ho coure 1-2 min, així s’aconsegueix una salsa més homogènia.
  5. Serviu la pasta i, a sobre, poseu-hi la burrata, trossejada amb les mans, salpebreu-ho, amb els pebres de Jamaica i Sichuan, i ruixeu-ho amb oli d’oliva cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: