Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el tomàquet en daus de 2 cm.
  2. Piqueu l'alfàbrega amb l'ajuda d'un ganivet.
  3. En una paella, torreu una mica els pinyons.
  4. Prepareu la vinagreta emulsionant tres parts d'oli amb una part de vinagre i un pessic de sal.
  5. En una safata poseu el tomàquet, l'alfàbrega i els pinyons, i amaniu-ho amb la vinagreta. Barregeu-ho tot bé i disposeu-hi a sobre la burrata. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: