Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes amb pastanagues

En aquest recull, hi trobareu un seguit d'idees que us ajudaran a gaudir al màxim de la verdura de color taronja

PAU SAURI

03/02/2022

"Menja pastanagues, que van bé per a la vista!". Segurament que a més d'un de vosaltres us han dit aquesta frase, com a mínim, una vegada a la vida. Si no és així, aquesta serà la primera. A vegades aquest tipus de comentaris que s'acaben establint entre la societat són poc fiables o, com en aquest cas, parcialment certs. L'alt contingut en provitamina A de la pastanaga ajuda aquelles persones que tenen problemes de visió nocturna o infeccions d'oïda; a més a més, és un aliment ric en minerals. Més enllà de les propietats alimentàries que té, que en són moltes, a nosaltres ens interessa el joc que pot donar a la cuina; per això en aquest receptari us proposem tres plats per gaudir al màxim de la pastanaga.

01 Plum-cake de pastanaga, coco i gelat de mandarina

Plum-cake de pastanaga, coco i gelat de mandarina

Plum-cake de pastanaga, coco i gelat de mandarina

A banda de ser una de les crudités més ben considerades, la pastanaga ocupa una posició de privilegi entre els ingredients que es fan servir en rebosteria. Si us agrada el pastís de pastanaga, i el gust característic de la verdura, heu de tastar aquest 'plum-cake'.

 

02 Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de brou de pastanaga

Aprofitant que aquests dies no fa tan fred, us portem aquesta recepta de Chez Silvia per servir ben freda. La seva elaboració és molt senzilla i ràpida, perfecta per als dies en què no teniu gaire temps de cuinar.

03 Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi'

Acabem el recull amb la proposta més temptadora: sushi de pastanaga i xiitake, el bolet d'origen asiàtic. Aquesta recepta és de les que requereixen una mica més de temps, però el resultat –si seguiu les indicacions al peu de la lletra– és dels satisfactoris. És una molt bona opció, també, per als vegans o vegetarians que no mengen peix i enyoren el sushi.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: