Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els xiitake, separeu-ne els peus i talleu els caps a tires.
  2. Peleu els alls tendres i piqueu-los.
  3. En un recipient, poseu els bolets amb 15 ml d’oli, el tamari, els alls tendres i la farigola. Deixeu-ho macerar 1 h.
  4. Renteu les pastanagues i peleu-les.
  5. Amb un pelador de verdures, lamineu les pastanagues per aconseguir unes tallarines molt fines.
  6. Afegiu a les pastanagues 10 ml d’oli i barregeu-ho amb les mans suaument.
  7. Renteu el pebrot vermell i talleu-lo a tires una mica gruixudes.
  8. Piqueu el julivert.
  9. Renteu els espinacs i escorreu-los.
  10. Per a la salsa: traieu el pinyol dels umeboshi. Poseu-los en una batedora amb els anacards i l’aigua, i tritureu-ho fins a aconseguir la salsa.

MUNTATGE

  1. En una estoreta de bambú per fer sushi, col·loqueu una làmina d’alga nori.
  2. A sobre, per capes i només en una meitat, col·loqueu-hi els ingredients següents: una làmina fina d’espinacs, la salsa i les pastanagues. Poseu-n’hi una mica més de quantitat que d’arròs en un sushi tradicional.
  3. Empolseu-ho amb el julivert. Al centre de les pastanagues, col·loqueu-hi una mica de salsa, els bolets i el pebrot vermell.
  4. Enrotlleu-ho amb l’ajuda de l’estoreta. Talleu-ho amb un ganivet afilat, a trossos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: