Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els xiitake, separeu-ne els peus i talleu els caps a tires.
  2. Peleu els alls tendres i piqueu-los.
  3. En un recipient, poseu els bolets amb 15 ml d’oli, el tamari, els alls tendres i la farigola. Deixeu-ho macerar 1 h.
  4. Renteu les pastanagues i peleu-les.
  5. Amb un pelador de verdures, lamineu les pastanagues per aconseguir unes tallarines molt fines.
  6. Afegiu a les pastanagues 10 ml d’oli i barregeu-ho amb les mans suaument.
  7. Renteu el pebrot vermell i talleu-lo a tires una mica gruixudes.
  8. Piqueu el julivert.
  9. Renteu els espinacs i escorreu-los.
  10. Per a la salsa: traieu el pinyol dels umeboshi. Poseu-los en una batedora amb els anacards i l’aigua, i tritureu-ho fins a aconseguir la salsa.

MUNTATGE

  1. En una estoreta de bambú per fer sushi, col·loqueu una làmina d’alga nori.
  2. A sobre, per capes i només en una meitat, col·loqueu-hi els ingredients següents: una làmina fina d’espinacs, la salsa i les pastanagues. Poseu-n’hi una mica més de quantitat que d’arròs en un sushi tradicional.
  3. Empolseu-ho amb el julivert. Al centre de les pastanagues, col·loqueu-hi una mica de salsa, els bolets i el pebrot vermell.
  4. Enrotlleu-ho amb l’ajuda de l’estoreta. Talleu-ho amb un ganivet afilat, a trossos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto