Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les verdures.
  2. En una liquadora o robot de cuina, incorporeu el Caldo de Pastanaga, el tomàquet vermell, el pebrot vermell, el gingebre, el suc de taronja, l'all, la ceba, la pastanaga, el pa, el vinagre i una mica de sal i pebre
  3. Afegiu-hi l'oli d'oliva i acabeu d'emulsionar el gaspatxo.
  4. Serviu-lo molt fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: