Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 50 g de sucre al bany maria i reserveu-los. Feu la merenga muntant les clares amb 50 g de sucre, i reserveu-la. Passeu per un sedàs el midó de blat de moro, l’impulsor i la farina d’ametlla, afegiu-hi el suc de taronja, la ratlladura i el rom vell, ben barrejat. 
  2. Incorporeu aquesta barreja als rovells muntats, afegiu-hi la merenga i, finalment, la pastanaga ratllada. Coeu-ho al forn 40 min a 170 ºC i deixeu-ho reposar 2 h a la nevera. 
  3. Per a la mousse de coco: remulleu i foneu la gelatina. Dissoleu-la amb la llet de coco tèbia. Barregeu la llet de coco amb la nata semimuntada. 
  4. Per al puré de pastanaga: bulliu el sucre, l’aigua i la pastanaga, fins que sigui cuita. Passeu-ho pel túrmix i afegiu-hi la mantega. 
  5. Muntatge: poseu en un plat un tall de plum-cake de pastanaga; en un costat, poseu-hi el puré de pastanaga, i, a l’altre costat, el gelat de mandarina i la mousse de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto