Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 50 g de sucre al bany maria i reserveu-los. Feu la merenga muntant les clares amb 50 g de sucre, i reserveu-la. Passeu per un sedàs el midó de blat de moro, l’impulsor i la farina d’ametlla, afegiu-hi el suc de taronja, la ratlladura i el rom vell, ben barrejat. 
  2. Incorporeu aquesta barreja als rovells muntats, afegiu-hi la merenga i, finalment, la pastanaga ratllada. Coeu-ho al forn 40 min a 170 ºC i deixeu-ho reposar 2 h a la nevera. 
  3. Per a la mousse de coco: remulleu i foneu la gelatina. Dissoleu-la amb la llet de coco tèbia. Barregeu la llet de coco amb la nata semimuntada. 
  4. Per al puré de pastanaga: bulliu el sucre, l’aigua i la pastanaga, fins que sigui cuita. Passeu-ho pel túrmix i afegiu-hi la mantega. 
  5. Muntatge: poseu en un plat un tall de plum-cake de pastanaga; en un costat, poseu-hi el puré de pastanaga, i, a l’altre costat, el gelat de mandarina i la mousse de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: