Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 50 g de sucre al bany maria i reserveu-los. Feu la merenga muntant les clares amb 50 g de sucre, i reserveu-la. Passeu per un sedàs el midó de blat de moro, l’impulsor i la farina d’ametlla, afegiu-hi el suc de taronja, la ratlladura i el rom vell, ben barrejat. 
  2. Incorporeu aquesta barreja als rovells muntats, afegiu-hi la merenga i, finalment, la pastanaga ratllada. Coeu-ho al forn 40 min a 170 ºC i deixeu-ho reposar 2 h a la nevera. 
  3. Per a la mousse de coco: remulleu i foneu la gelatina. Dissoleu-la amb la llet de coco tèbia. Barregeu la llet de coco amb la nata semimuntada. 
  4. Per al puré de pastanaga: bulliu el sucre, l’aigua i la pastanaga, fins que sigui cuita. Passeu-ho pel túrmix i afegiu-hi la mantega. 
  5. Muntatge: poseu en un plat un tall de plum-cake de pastanaga; en un costat, poseu-hi el puré de pastanaga, i, a l’altre costat, el gelat de mandarina i la mousse de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto