Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes tradicionals de fondues

El caquelon de ferro colat és el recipient que va millor, perquè manté la calor. La fondue s’ha de preparar a la cuina —el fogonet no té prou potència— i menjar-se-la just al moment, perquè no perdi intensitat.

CUINA.CAT

22/11/2018
01 Fondue suïssa

Fondue suïssa

Fondue Suïssa

​Aquesta és la recepta de la fondue suïssa tradicional, la de tota la vida. Les famílies suïsses la mengen habitualment un cop a la setmana en un àpat informal i social, però encara que vosaltres no sigueu d'allà, esteu més que autoritzats per menjar-ne tants cops com vulgueu!

Llegiu la recepta completa

02 Fondue valaisanne

Fondue valaisanne

Fondue Valaisanne

La Fondue Valaisanne és una variant de la fondue normal que inclou concentrat de tomàquet en la seva preparació. Si ja sou uns experts preparant la fondue tradicional o esteu avorrits de preparar la mateixa sempre, perquè no us animeu a provar aquesta recepta?

Llegiu la recepta completa

03 Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

Fondue Savoyarde

En aquesta proposta, us ensenyem una altra variant: la Fondue Savoyarde. Aquesta està feta amb xampinyons i aromatitzada amb nou moscada. Ara que és temps de bolets, podeu optar per substituir els xampinyons de la recepta per altres ceps com camagrocs o rovellons. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: