Troba la teva recepta

3 receptes tradicionals de fondues

El caquelon de ferro colat és el recipient que va millor, perquè manté la calor. La fondue s’ha de preparar a la cuina —el fogonet no té prou potència— i menjar-se-la just al moment, perquè no perdi intensitat.

CUINA.CAT

22/11/2018
01 Fondue suïssa

Fondue suïssa

Fondue Suïssa

​Aquesta és la recepta de la fondue suïssa tradicional, la de tota la vida. Les famílies suïsses la mengen habitualment un cop a la setmana en un àpat informal i social, però encara que vosaltres no sigueu d'allà, esteu més que autoritzats per menjar-ne tants cops com vulgueu!

Llegiu la recepta completa

02 Fondue valaisanne

Fondue valaisanne

Fondue Valaisanne

La Fondue Valaisanne és una variant de la fondue normal que inclou concentrat de tomàquet en la seva preparació. Si ja sou uns experts preparant la fondue tradicional o esteu avorrits de preparar la mateixa sempre, perquè no us animeu a provar aquesta recepta?

Llegiu la recepta completa

03 Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

Fondue Savoyarde

En aquesta proposta, us ensenyem una altra variant: la Fondue Savoyarde. Aquesta està feta amb xampinyons i aromatitzada amb nou moscada. Ara que és temps de bolets, podeu optar per substituir els xampinyons de la recepta per altres ceps com camagrocs o rovellons. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto