Troba la teva recepta

3 receptes tradicionals de fondues

El caquelon de ferro colat és el recipient que va millor, perquè manté la calor. La fondue s’ha de preparar a la cuina —el fogonet no té prou potència— i menjar-se-la just al moment, perquè no perdi intensitat.

CUINA.CAT

22/11/2018
01 Fondue suïssa

Fondue suïssa

Fondue Suïssa

​Aquesta és la recepta de la fondue suïssa tradicional, la de tota la vida. Les famílies suïsses la mengen habitualment un cop a la setmana en un àpat informal i social, però encara que vosaltres no sigueu d'allà, esteu més que autoritzats per menjar-ne tants cops com vulgueu!

Llegiu la recepta completa

02 Fondue valaisanne

Fondue valaisanne

Fondue Valaisanne

La Fondue Valaisanne és una variant de la fondue normal que inclou concentrat de tomàquet en la seva preparació. Si ja sou uns experts preparant la fondue tradicional o esteu avorrits de preparar la mateixa sempre, perquè no us animeu a provar aquesta recepta?

Llegiu la recepta completa

03 Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

Fondue Savoyarde

En aquesta proposta, us ensenyem una altra variant: la Fondue Savoyarde. Aquesta està feta amb xampinyons i aromatitzada amb nou moscada. Ara que és temps de bolets, podeu optar per substituir els xampinyons de la recepta per altres ceps com camagrocs o rovellons. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto