CUINA.CAT
22/11/2018Fondue suïssa
Aquesta és la recepta de la fondue suïssa tradicional, la de tota la vida. Les famílies suïsses la mengen habitualment un cop a la setmana en un àpat informal i social, però encara que vosaltres no sigueu d'allà, esteu més que autoritzats per menjar-ne tants cops com vulgueu!
Fondue valaisanne
La Fondue Valaisanne és una variant de la fondue normal que inclou concentrat de tomàquet en la seva preparació. Si ja sou uns experts preparant la fondue tradicional o esteu avorrits de preparar la mateixa sempre, perquè no us animeu a provar aquesta recepta?
Fondue savoyarde
En aquesta proposta, us ensenyem una altra variant: la Fondue Savoyarde. Aquesta està feta amb xampinyons i aromatitzada amb nou moscada. Ara que és temps de bolets, podeu optar per substituir els xampinyons de la recepta per altres ceps com camagrocs o rovellons.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: