Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unes hores abans, talleu els formatges a làmines o ratlleu-los perquè s’assequin una mica i perdin la humitat.
  2. Passeu un gra d’all per les vores i el fons de la cassola de la fondue ('caquelon'): a banda d’evitar que el formatge s’enganxi, l’all donarà més intensitat al gust del formatge.
  3. Poseu una mica de cervesa a escalfar al 'caquelon', a foc mitjà-alt, i, tot seguit, aboqueu-hi la barreja de formatges a poc a poc. Remeneu-ho fins a obtenir una textura lleugera, però consistent i homogènia.
  4. Opcionalment, podeu afegir-hi uns quants grans d’all sencers, una mica de nou moscada i pebre negre, però penseu que restaran sabor als formatges. Continueu-ho remenant. Serviu-ho directament sobre la flama de la fondue i acompanyeu-ho amb daus de pa sec per sucar-los en el formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto