Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unes hores abans, talleu els formatges a làmines o ratlleu-los perquè s’assequin una mica i perdin la humitat.
  2. Passeu un gra d’all per les vores i el fons de la cassola de la fondue ('caquelon'): a banda d’evitar que el formatge s’enganxi, l’all donarà més intensitat al gust del formatge.
  3. Poseu una mica de cervesa a escalfar al 'caquelon', a foc mitjà-alt, i, tot seguit, aboqueu-hi la barreja de formatges a poc a poc. Remeneu-ho fins a obtenir una textura lleugera, però consistent i homogènia.
  4. Opcionalment, podeu afegir-hi uns quants grans d’all sencers, una mica de nou moscada i pebre negre, però penseu que restaran sabor als formatges. Continueu-ho remenant. Serviu-ho directament sobre la flama de la fondue i acompanyeu-ho amb daus de pa sec per sucar-los en el formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: