Troba la teva recepta

6 receptes amb pebrots del piquillo

Poden ser una guarnició, poden preparar-se en forma de salsa o crema, o poden ser el plat principal! Descobriu els usos dels pebrots del piquillo a la cuina

CUINA.CAT

17/06/2019
01 Pebrots del piquillo farcits

Pebrots del piquillo farcits Becky Lawton

Pebrots del piquillo farcits

Els pebrots del piquillo poden ser un element únic i constituir el primer plat d'un menú. Aquí us portem un exemple de pebrots farcits de lluç, encara que, com passa amb aquesta mena d'àpats, es poden farcir de tot el que es vulgui. D'altra banda, tot s'amaneix amb una salsa de mantega, formatge blau o similars i nata.

Llegiu la recepta completa

02 Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

En la seva forma de salsa, els pebrots del piquillo poden guarnir i donar sabor a qualsevol tipus de plat! La seva preparació és molt simple, ja que consisteix a triturar els pebrots amb altres tipus de verdures, si es desitja, i corregir-ho de sal i pebre. D'aquesta manera, s'aconsegueix una salsa que, concretament en aquesta recepta, combina de manera sensacional amb el caneló de verdures.

Llegiu la recepta completa

03

Tonyina amb crema de pebrots del piquillo

La crema de pebrots del piquillo no es diferencia molt de l'exemple vist abans, però, depenent dels ingredients que es combinen, pot sortir un resultat molt diferent. En aquest cas, es trituren els pebrots amb patates, per tal d'aconseguir una mica més de consistència, i la crema acompanya un plat de tonyina. Ja sigui en forma de salsa o de crema, els pebrots del piquillo queden perfectes en molts tipus de plats.

Llegiu la recepta completa

04 Pebrots del piquillo

Pebrots del piquillo

Pa de bonítol amb emulsió de pebrots del piquillo

Un tipus de pa poc convencional però original i deliciós. D'una banda, s'elabora el pa de bonítol amb una barreja de ceba, all, peix, ous i pa ratllat, i, de l'altra, es prepara l'emulsió de pebrots que li aportarà més sabor al resultat final. Gràcies a la Thermomix, es poden fer pans d'aquesta mena, encara que també podeu preparar petites mandonguilles o hamburgueses amb la massa, i fregir-les en una paella.

Llegiu la recepta completa

05 Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo

Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo Becky Lawton

Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo

Els pebrots del piquillo també es fan servir molt en tapes com aquesta que us portem aquí. Ou de guatlla, xoriço i aquest ingredient sobre una típica barca de pa, un mos salat i boníssim per prendre com a aperitiu o per començar un menú. És una recepta tan fàcil de fer que es pot preparar en un moment d'urgència, o quan és necessari que li dediquem més temps a la preparació del segon plat. Tot i així, és deliciós.

Llegiu la recepta completa

06

Filet de bou amb patates i pebrots del piquillo

Com a guarnició senzilla, els pebrots del piquillo també poden tenir un paper fonamental en un plat. Amb aquesta recepta us indiquem com preparar un acompanyament fàcil per a un filet de bou, ja que només s'han de fregir les patates i saltar els pebrots en una paella. Tot i la seva simplicitat, es tracta d'una guarnició que pot ajudar a sortir del pas en qualsevol moment, i tenir èxit a la taula.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto