Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les albergínies i talleu-les a tires fines. Deixeu-les en un bol amb una mica de sal perquè suïn lleugerament i perdin  l’amargor. Peleu les pastanagues i feu-ne espaguetis. Feu també espaguetis amb els carbassons. Piqueu les cebes i el porro.
  2. Sofregiu la ceba durant 20 min. Afegiu-hi el porro i deixeu que es faci a poc a poc. Separeu una quarta part i reserveu-ho. Afegiu les verdures i coeu-les lentament, han de coure’s i anar-se assecant. Reserveu-ho. Salteu els bolets nets i tallats fins que quedin ben cuits. Reserveu-ho. Salteu la carbassa tallada a daus i reserveu-ho. Barregeu totes les verdures i bolets. Farciu amb la barreja una fulla de brisa i emboliqueu-ho com si fos un caneló. Coeu-ho al forn durant 20 min a 180 ºC.
  3. Mentrestant, prepareu la salsa. Simplement, tritureu la polpa dels pebrots amb la ceba, el porro que havíeu reservat i la nata líquida.
  4. Serviu una base de salsa de pebrots i a sobre poseu el caneló de brisa amb una mica de porro tallat a la juliana saltat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto