Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les albergínies i talleu-les a tires fines. Deixeu-les en un bol amb una mica de sal perquè suïn lleugerament i perdin  l’amargor. Peleu les pastanagues i feu-ne espaguetis. Feu també espaguetis amb els carbassons. Piqueu les cebes i el porro.
  2. Sofregiu la ceba durant 20 min. Afegiu-hi el porro i deixeu que es faci a poc a poc. Separeu una quarta part i reserveu-ho. Afegiu les verdures i coeu-les lentament, han de coure’s i anar-se assecant. Reserveu-ho. Salteu els bolets nets i tallats fins que quedin ben cuits. Reserveu-ho. Salteu la carbassa tallada a daus i reserveu-ho. Barregeu totes les verdures i bolets. Farciu amb la barreja una fulla de brisa i emboliqueu-ho com si fos un caneló. Coeu-ho al forn durant 20 min a 180 ºC.
  3. Mentrestant, prepareu la salsa. Simplement, tritureu la polpa dels pebrots amb la ceba, el porro que havíeu reservat i la nata líquida.
  4. Serviu una base de salsa de pebrots i a sobre poseu el caneló de brisa amb una mica de porro tallat a la juliana saltat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto