Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi el lluç salpebrat i esmicolat, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i remeneu-ho fins que quedi una pasta densa i homogènia.
  2. Comenceu a afegir-hi llet a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè la massa la vagi absorbint i fins que el conjunt vagi perdent consistència. Continueu coent-ho uns minuts més sense deixar de remenar, fins a aconseguir una beixamel suau.
  3. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica
  4. Amb l’ajuda d’una cullereta o d’una mànega pastissera, ompliu els pebrots.
  5. Per a la salsa: foneu la mantega i afegiu-hi el formatge. Esmicoleu-ho amb l’ajuda d’una espàtula i, quan es comenci a fondre, afegiu-hi la nata. Remeneu-ho fins que sigui més o menys homogeni. Si voleu una salsa més lleugera, afegiu-hi una mica de llet.
  6. Serviu els pebrots farcits amb una mica de salsa per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto