Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el filet de bou a daus de 5 cm. 
  2. Peleu les patates, talleu-les de la mateixa manera i bulliu-les amb aigua, llorer i un raig de cervesa vigilant que no es trenquin. Quan siguin toves, escorreu-les però reserveu-ne l’aigua de la cocció. 
  3. Deixeu la Torta del Casar a temperatura ambient. 
  4. Talleu a tires els pebrots i salteu-los en una paella amb un all laminat i oli d’oliva i a foc lent, donant-hi voltes i afegint-hi una mica de la seva pròpia aigua a poc a poc com si es tractés d’un pil-pil. 
  5. Fregiu les patates i enrossiu la carn. Serviu-ho amb la salsa dels pebrots lligats, la Torta del Casar i l’herba gelada per refrescar el plat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: