CUINA.CAT
27/05/2020Avui és el Dia Nacional del Celíac i us fem una selecció dels millors còctels aptes per als que no tolereu el gluten. Ara que ja podem reunir-nos amb familiars i amics, prepareu-los. Disfrutareu d'allò més!
Gintònic infusionat amb clitòria Becky Lawton
Us agrada la ginebra? Prepareu aquest còctel amb ginebra Nut, tònica Schweppes i la flor de clitòria seca, que donàra un gust i aroma perfectes al combinat. Acabeu-lo amb unes tires fines de pela de taronja!
Perfect Serve
Un combinat de rom Havana Club 7 amb aiguamel, aigua amb gas i suc de llima. Afegiu-hiunes rodanxes de llima per donar-hi encara més sabor. Senzill i molt bo!
Gintònic de poma àcida
Un còctel de ginebra cremada combinada amb nata, iogurt, poma i menta. Heu de escalfar i cremar la ginebra com si es tractés de rom cremat i reservar-la a la nevera fins que estigui freda.
Fujiko
Aquest còctel Fujiko es prepara amb pomes Fuji, nabius, peres i magranes. Pràcticament com un batut però acompanyat d'uns glaçons de gel. Beguda idònia després d'un dinar complet!
Beefeater Latin Snapper
Prepareu aquest còctel amb Beefeater Cry. Poseu els tomàquets tallats en una coctelera i afegiu-hi el suc de llima i unes gotes de Tabasco. Suau i refrescant!
Golden Sour
Us proposem un altre còctel amb poma però en aquest cas amb la varietat Golden. Barregeu-la amb aranja, yuzus (una fruita japonesa) i suc de llima. Acabeu-lo amb uns glaçons de gel!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.