Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 còctels espectaculars sense gluten

Les millors begudes per als al·lèrgics al gluten

CUINA.CAT

27/05/2020

Avui és el Dia Nacional del Celíac i us fem una selecció dels millors còctels aptes per als que no tolereu el gluten. Ara que ja podem reunir-nos amb familiars i amics, prepareu-los. Disfrutareu d'allò més!

01 Gintònic infusionat amb clitòria

Gintònic infusionat amb clitòria Becky Lawton

Gintònic infusionat amb clitòria

Us agrada la ginebra? Prepareu aquest còctel amb ginebra Nut, tònica Schweppes i la flor de clitòria seca, que donàra un gust i aroma perfectes al combinat. Acabeu-lo amb unes tires fines de pela de taronja!

Llegiu la recepta completa

02 Perfect Serve

Perfect Serve

Perfect Serve

Un combinat de rom Havana Club 7 amb aiguamel, aigua amb gas i suc de llima. Afegiu-hiunes rodanxes de llima per donar-hi encara més sabor. Senzill i molt bo!

Llegiu la recepta completa

03 Gintònic de poma àcida

Gintònic de poma àcida

Gintònic de poma àcida, menta i escuma de iogurt

Un còctel de ginebra cremada combinada amb nata, iogurt, poma i menta. Heu de escalfar i cremar la ginebra com si es tractés de rom cremat i reservar-la a la nevera fins que estigui freda. 

Llegiu la recepta completa

04 Fujiko

Fujiko

Còctel Fujiko

Aquest còctel Fujiko es prepara amb pomes Fuji, nabius, peres i magranes. Pràcticament com un batut però acompanyat d'uns glaçons de gel. Beguda idònia després d'un dinar complet!

Llegiu la recepta completa

05 Beefeater Latin Snapper

Beefeater Latin Snapper

Beefeater Latin Snapper

Prepareu aquest còctel amb Beefeater Cry. Poseu els tomàquets tallats en una coctelera i afegiu-hi el suc de llima i unes gotes de Tabasco. Suau i refrescant! 

Llegiu la recepta completa

06 Golden Sour

Golden Sour

Còctel Golden Sour

Us proposem un altre còctel amb poma però en aquest cas amb la varietat Golden. Barregeu-la amb aranja, yuzus (una fruita japonesa) i suc de llima. Acabeu-lo amb uns glaçons de gel!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: