Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al foc escalfeu i cremeu la ginebra amb el sucre amb molta cura. Com si es tractés de rom cremat. Deixeu que flamegi i s’apagui per si sol. Reserveu-ho a la nevera fins que estigui ben fred.
  2. Poseu la nata, el iogurt i el sucre restant en un sifó, introduïu una càrrega i bateu-ho i reserveu-ho a la nevera durant 1 h.
  3. Quan la ginebra estigui ben freda, piqueu la poma a petits quadrats i la menta a la juliana fina. Introduïu-ho a la ginebra i serviu-ho als vasos, i culmineu-ho amb l’escuma de iogurt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: