Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 brownies irresistibles

És impossible resistir-se a aquestes receptes

CUINA.CAT

16/07/2020

Un brownie és un pastís de xocolata originari dels Estats Units, de textura densa, que s'acostuma a servir en trossos petits. Una delícia dolça creada a finals de segle XIX en un hotel de Chicago, que, com no podia ser d'una altra manera, ha traspassat fronteres. Avui us proposem cinc receptes diferents. Us animeu a tastar-les?

01 Brownie vegà

Brownie vegà

Brownie apte per a vegans

Sense ous ni mantega. Per començar, us proposem que tasteu la versió vegana del famós brownie. No notareu la diferència! 

02 Brownie de pistatxo amb ganache d'albercoc

Brownie de pistatxo amb ganache d'albercoc Becky Lawton

Brownie de pistatxo amb ganache d'albercoc

Ja ho sabem: és impossible cansar-se dels brownies, però si per casualitat us ve de gust canviar una mica i tastar-ne de nous, aquest us fascinarà. Albercoc, pistatxo i molta, molta xocolata. 

03 Brownie de xocolata blanca

Brownie de xocolata blanca

Brownie de xocolata blanca amb gerds

Sou dels que versionaríeu Ricard III amb un "el meu regne per una presa de xocolata blanca"? Gemma Clofent, la nostra pastissera de capçalera, ens proposa aquest brownie de xocolata blanca i gerds. Una recepta fàcil, ràpida de fer i absolutament espectacular. No exagerem. 

04 Brownie de xocolata amb llet

Brownie de xocolata amb llet

Brownie de xocolata amb llet i fruits vermells

El brownie, ja ho veieu, accepta qualsevol classe de xocolata: negra, blanca i amb llet. Si mai n'heu tastat un de xocolata amb llet, aquesta recepta de Gemma Clofent no us decebrà. I us el menjareu en quatre bocinades! 

05 'Poke bowl' de brownie

'Poke bowl' de brownie Becky Lawton

'Poke bowl' de brownie

Acabem aquest receptari dolç amb una proposta diferent, una altra manera de menjar brownie: en forma de poke bowl. Us animeu? 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto