Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 brownies irresistibles

És impossible resistir-se a aquestes receptes

CUINA.CAT

16/07/2020

Un brownie és un pastís de xocolata originari dels Estats Units, de textura densa, que s'acostuma a servir en trossos petits. Una delícia dolça creada a finals de segle XIX en un hotel de Chicago, que, com no podia ser d'una altra manera, ha traspassat fronteres. Avui us proposem cinc receptes diferents. Us animeu a tastar-les?

01 'Brownie' vegà

'Brownie' vegà

Brownie apte per a vegans

Sense ous ni mantega. Per començar, us proposem que tasteu la versió vegana del famós brownie. No notareu la diferència! 

02 'Brownie' de pistatxo amb 'ganache' d'albercoc

'Brownie' de pistatxo amb 'ganache' d'albercoc Becky Lawton

Brownie de pistatxo amb ganache d'albercoc

Ja ho sabem: és impossible cansar-se dels brownies, però si per casualitat us ve de gust canviar una mica i tastar-ne de nous, aquest us fascinarà. Albercoc, pistatxo i molta, molta xocolata. 

03 Brownie de xocolata blanca

Brownie de xocolata blanca

Brownie de xocolata blanca amb gerds

Sou dels que versionaríeu Ricard III amb un "el meu regne per una presa de xocolata blanca"? Gemma Clofent, la nostra pastissera de capçalera, ens proposa aquest brownie de xocolata blanca i gerds. Una recepta fàcil, ràpida de fer i absolutament espectacular. No exagerem. 

04 Brownie de xocolata amb llet

Brownie de xocolata amb llet

Brownie de xocolata amb llet i fruits vermells

El brownie, ja ho veieu, accepta qualsevol classe de xocolata: negra, blanca i amb llet. Si mai n'heu tastat un de xocolata amb llet, aquesta recepta de Gemma Clofent no us decebrà. I us el menjareu en quatre bocinades! 

05 'Poke bowl' de 'brownie'

'Poke bowl' de 'brownie' Becky Lawton

'Poke bowl' de brownie

Acabem aquest receptari dolç amb una proposta diferent, una altra manera de menjar brownie: en forma de poke bowl. Us animeu? 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: