CUINA.CAT
16/07/2020Un brownie és un pastís de xocolata originari dels Estats Units, de textura densa, que s'acostuma a servir en trossos petits. Una delícia dolça creada a finals de segle XIX en un hotel de Chicago, que, com no podia ser d'una altra manera, ha traspassat fronteres. Avui us proposem cinc receptes diferents. Us animeu a tastar-les?
'Brownie' vegà
Sense ous ni mantega. Per començar, us proposem que tasteu la versió vegana del famós brownie. No notareu la diferència!
'Brownie' de pistatxo amb 'ganache' d'albercoc Becky Lawton
Ja ho sabem: és impossible cansar-se dels brownies, però si per casualitat us ve de gust canviar una mica i tastar-ne de nous, aquest us fascinarà. Albercoc, pistatxo i molta, molta xocolata.
Brownie de xocolata blanca
Sou dels que versionaríeu Ricard III amb un "el meu regne per una presa de xocolata blanca"? Gemma Clofent, la nostra pastissera de capçalera, ens proposa aquest brownie de xocolata blanca i gerds. Una recepta fàcil, ràpida de fer i absolutament espectacular. No exagerem.
Brownie de xocolata amb llet
El brownie, ja ho veieu, accepta qualsevol classe de xocolata: negra, blanca i amb llet. Si mai n'heu tastat un de xocolata amb llet, aquesta recepta de Gemma Clofent no us decebrà. I us el menjareu en quatre bocinades!
'Poke bowl' de 'brownie' Becky Lawton
Acabem aquest receptari dolç amb una proposta diferent, una altra manera de menjar brownie: en forma de poke bowl. Us animeu?
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.