Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu la mantega i la xocolata amb llet al microones. Tamiseu la farina.
  2. En un bol, amb la batedora, munteu la clara, el rovell i el sucre.
  3. Incorporeu-hi de mica en mica la mantega i la xocolata sense deixar-ho de remenar. Afegiu-hi la farina. Aneu-ho remenant fins que la massa sigui homogènia.
  4. Folreu una safata de forn amb paper de cocció i aboqueu-hi la massa, deixant 1 cm d'espai per arribar a la vora.
  5. Un cop al motlle, repartiu les groselles fresques pel damunt de la massa: un cop al forn, baixaran i quedaran al mig, es couran quedant semiconfitades i aportaran un sabor àcid al brownie, que li donarà lleugeresa.
  6. Coeu-ho al forn calent, 15 min, a 200 ºC.
  7. Traieu el brownie del motlle i talleu-lo en rectangles de 4 x 8 cm. Serviu-lo amb groselles fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto