Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble d’ametlla: barregeu tots els ingredients junts. Cobriu la massa resultant amb paper film.
  2. Refredeu la massa del crumble a la nevera un mínim de 4 h.
  3. Un cop freda, ratlleu-la i col·loqueu-la en una safata per a forn. Enforneu-ho a 180 ºC fins que el crumble d’ametlla sigui ben ros.
  4. Per al pa de pessic brownie amb pistatxo: foneu la mantega i la xocolata. Un cop fosos, barregeu-los amb el sucre.
  5. Barregeu en un bol la farina de blat, la sal i el llevat.
  6. Bateu la barreja de xocolata-mantega amb la barreja de la farina, la vainilla, l’aigua i els festucs fins a obtenir una massa llisa i sense grumolls (que només es notin els festucs).
  7. Aboqueu-la en dos motlles quadrats i enforneu-ho a 150 ºC, 40 min. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Per a la ganache d’albercoc: poseu a bullir en un cassó el puré d’albercoc, la nata i el sucre
  9. Un cop hagi bullit, aboqueu-ho a la xocolata i emulsioneu-ho amb l’ajuda d’una batedora.
  10. Dividiu la ganache en dos i aboqueune una part sobre un dels brownies.
  11. Desemmotlleu l’altra part i poseu-la sobre la ganache. Aboqueu l’altra meitat de la ganache a sobre de la segona capa del brownie i reserveu-la al congelador.
  12. Per al glacejat: bulliu la nata, l’aigua, la brillantor neutra i el colorant groc.
  13. Un cop hagi bullit, barregeu-ho amb la xocolata blanca i controleu que la temperatura estigui a 45 ºC.
  14. Finalment, glacegeu el pastís i congeleu-ho un mínim de 8 h.
  15. Per servir-ho, talleu-ho a rectangles i acabeu-ho amb un tros de crumble d’ametlla en un costat.

CONSELL

És important que el pastís es congeli bé per a obtenir un tall perfecte.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto