Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble d’ametlla: barregeu tots els ingredients junts. Cobriu la massa resultant amb paper film.
  2. Refredeu la massa del crumble a la nevera un mínim de 4 h.
  3. Un cop freda, ratlleu-la i col·loqueu-la en una safata per a forn. Enforneu-ho a 180 ºC fins que el crumble d’ametlla sigui ben ros.
  4. Per al pa de pessic brownie amb pistatxo: foneu la mantega i la xocolata. Un cop fosos, barregeu-los amb el sucre.
  5. Barregeu en un bol la farina de blat, la sal i el llevat.
  6. Bateu la barreja de xocolata-mantega amb la barreja de la farina, la vainilla, l’aigua i els festucs fins a obtenir una massa llisa i sense grumolls (que només es notin els festucs).
  7. Aboqueu-la en dos motlles quadrats i enforneu-ho a 150 ºC, 40 min. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Per a la ganache d’albercoc: poseu a bullir en un cassó el puré d’albercoc, la nata i el sucre
  9. Un cop hagi bullit, aboqueu-ho a la xocolata i emulsioneu-ho amb l’ajuda d’una batedora.
  10. Dividiu la ganache en dos i aboqueune una part sobre un dels brownies.
  11. Desemmotlleu l’altra part i poseu-la sobre la ganache. Aboqueu l’altra meitat de la ganache a sobre de la segona capa del brownie i reserveu-la al congelador.
  12. Per al glacejat: bulliu la nata, l’aigua, la brillantor neutra i el colorant groc.
  13. Un cop hagi bullit, barregeu-ho amb la xocolata blanca i controleu que la temperatura estigui a 45 ºC.
  14. Finalment, glacegeu el pastís i congeleu-ho un mínim de 8 h.
  15. Per servir-ho, talleu-ho a rectangles i acabeu-ho amb un tros de crumble d’ametlla en un costat.

CONSELL

És important que el pastís es congeli bé per a obtenir un tall perfecte.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: