Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els rovells amb la cobertura de xocolata fosa.
  2. Munteu la mantega fins que quedi esponjosa i afegiu-la als rovells delicadament.
  3. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada.
  5. Aboqueu una part de la massa dins un motlle encamisat. Repartiu els gerds per sobre i aboqueu la resta de la massa.
  6. Coeu el brownie uns 20 min a 180 ºC.
  7. Desemmotlleu-lo i serviu-lo tebi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: