Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un menú fet amb carpaccio

Un mètode de tall dels aliments

ADRIÁN ROQUE

18/05/2023

Tot i que el primer que ens ve al cap quan parlem de carpaccio és la carn, la veritat és que el nom es refereix a una tècnica de tall a làmines molt primes de qualsevol producte! Si teniu ganes de posar-la en pràctica, aquí teniu un menú totalment elaborat amb carpaccio!

01 Carpaccio de tomàquets, maduixes, anet i olives negres

Carpaccio de tomàquets, maduixes, anet i olives negres

Carpaccio de tomàquets, maduixes, anet i olives negres

Un carpaccio refrescant i perfecte com a entrant! Busqueu un tomàquet més aviat dur i esmoleu bé el ganivet!

02 Carpaccio de magret d'ànec amb encenalls de 'foie-gras'

Carpaccio de magret d'ànec amb encenalls de 'foie-gras'

Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs

El primer plat és un carpaccio de carn d'au. Us deixem una recepta boníssima amb dos dels productes més estimats de la nostra gastronomia: la tòfona negra i el 'foie-gras'!

03 Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs

Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs

Carpaccio de taronja amb torró

Passem de la muntanya al mar! Aquest carpaccio està elaborat amb productes de proximitat!

04 Carpaccio de taronja amb torró

Carpaccio de taronja amb torró Anna Garcia Frigola

En copa queda perfecte! Aquesta recepta de carpaccio de fruites és ideal si us agraden els contrastos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: