Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el magret de venes i impureses. En una paella antiadherent i sense oli, col·loqueu-lo per la part més grassa. Coeu-lo fins que us quedi ben torrat. Tot seguit, doneu-li la volta i deixeu-lo coure uns segons més (l’interior ha de quedar lleugerament cru).
  2. Deixeu que es refredi i emboliqueu-lo amb paper film, premeu-ho bé i lligueu-ho per les puntes. Reserveu-ho a la nevera o al congelador unes hores. Traieu-lo de la nevera i talleu-lo a rodanxes ben fines.
  3. Amaniu-lo amb la vinagreta que haureu preparat amb la batedora elèctrica, posant-hi els rovellons, el vinagre de Mòdena, la tòfona negra, l’oli d’oliva, sal i pebre. Serviu-lo amb uns encenalls de foie gras. Podeu decorar-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto