Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: bulliu el manat d’espàrrecs en aigua bullent i deixeu-lo coure 4 min. Tot seguit, refredeu-lo en aigua freda. Passeu un ou per aigua durant 7 min. Tritureu conjuntament els espàrrecs i l’ou.
  2. Per afinar el puré, afegiu-hi oli d’oliva i una mica de sal. Reserveu-ho a la nevera. Per als daus de gelatina de fonoll: bulliu un parell de fonolls amb aigua i sal, que quedin ben bullits.
  3. Coleu-ho. Barregeu-hi 50 g de gelatina vegetal per cada litre del suc de la cocció.
  4. Deixeu-ho refredar fins que qualli. Tot seguit, feu-ne daus.
  5. Muntatge: poseu a coure les escopinyes al vapor. Talleu la ventresca de tonyina en làmines molt fines, com un carpaccio. Poseu-les sobre les torradetes de pa i tireu-hi per sobre una mica de fonoll picat. Acabeu el plat posant les escopinyes, els daus de fonoll i una mica de la crema d’espàrrecs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto