Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: bulliu el manat d’espàrrecs en aigua bullent i deixeu-lo coure 4 min. Tot seguit, refredeu-lo en aigua freda. Passeu un ou per aigua durant 7 min. Tritureu conjuntament els espàrrecs i l’ou.
  2. Per afinar el puré, afegiu-hi oli d’oliva i una mica de sal. Reserveu-ho a la nevera. Per als daus de gelatina de fonoll: bulliu un parell de fonolls amb aigua i sal, que quedin ben bullits.
  3. Coleu-ho. Barregeu-hi 50 g de gelatina vegetal per cada litre del suc de la cocció.
  4. Deixeu-ho refredar fins que qualli. Tot seguit, feu-ne daus.
  5. Muntatge: poseu a coure les escopinyes al vapor. Talleu la ventresca de tonyina en làmines molt fines, com un carpaccio. Poseu-les sobre les torradetes de pa i tireu-hi per sobre una mica de fonoll picat. Acabeu el plat posant les escopinyes, els daus de fonoll i una mica de la crema d’espàrrecs.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: