Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets i lamineu-los finament (en podeu deixar algun per la meitat, per donar volum al carpaccio).
  2. Talleu la ceba en làmines fines i poseu-les amb un raig de vinagre, sal i una mica d’oli d’oliva, 10 min. Escorreu-les.
  3. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets. Talleu el tomàquet sec en oli a làmines fines. Piqueu l’anet i barregeu-lo amb les maduixes, l’oli, el vinagre i la sal (deixeu-ne alguna fulla sencera).
  4. Poseu el tomàquet en un plat amb les làmines més grosses del tomàquet rosa a sota. Per sobre, intercaleu-hi els tomàquets de colors.
  5. Afegiu-hi unes quantes làmines de ceba, els pinyons torrats i les olives de Kalamata, i remateu el plat amb la vinagreta de maduixa per damunt dels tomàquets. Acabeu-ho amb alguna fulla d’anet sencera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: