CUINA.CAT
06/03/2024Canviem el refrany popular 'A l'abril, aigües mil' per 'A l'abril, receptes mil'. Us proposem un menú senzill i original que us encantarà. Un entrant primaveral, un primer plat de verdura, un guisat suau de xai i unes postres de fruita al forn. Que vagi de gust!
Amanida de llenties, tomàquet, germinats de porro, ceba i pebrot Anna Garcia Frigola
Iniciem el menú amb un entrant ideal per preparar durant l'estació primaveral. Uns canapès de raves, alvocat, ceba i formatge cremós. Torreu les llesques de pa de motlle i ja podeu omplir-les! No us oblideu de regar-les amb una mica de suc de llimona. Guanyaran frescor!
Verdures amb xoriço Anna Garcia Frigola
El primer plat que us proposem són unes verdures amb xoriço. Una recepta ràpida i senzilla. Poseu en un bol les mongetes tendres, els tirabecs, les mongetes seques cuites i la ceba tendra. Passeu per la paella les rodelles de xoriço i incorporeu-les al bol amb verdures.
Xai amb albergínia Anna Garcia Frigola
El segon, xai amb albergínia; una combinació excel·lent! Enforneu les albergínies i acompanyeu la carn amb el tomàquet i la ceba. Prepareu una mena de lasanya en un motlle rodó gros amb les làmines d'albergínia i amb el saltat de xai. Acabeu-ho amb una bona salsa de tomàquet!
Plàtans al forn Anna Garcia Frigola
I per postres, proveu de fer plàtans al forn! Ruixeu la fruita amb suc de llimona i afegiu-hi llavors de sèsam ben torrades. Acabeu-ho amb una mica de menta picada... deliciós!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: