CUINA.CAT
06/03/2024Canviem el refrany popular 'A l'abril, aigües mil' per 'A l'abril, receptes mil'. Us proposem un menú senzill i original que us encantarà. Un entrant primaveral, un primer plat de verdura, un guisat suau de xai i unes postres de fruita al forn. Que vagi de gust!
Entrant de primavera Anna Garcia Frigola
Iniciem el menú amb un entrant ideal per preparar durant l'estació primaveral. Uns canapès de raves, alvocat, ceba i formatge cremós. Torreu les llesques de pa de motlle i ja podeu omplir-les! No us oblideu de regar-les amb una mica de suc de llimona. Guanyaran frescor!
Verdures amb xoriço Anna Garcia Frigola
El primer plat que us proposem són unes verdures amb xoriço. Una recepta ràpida i senzilla. Poseu en un bol les mongetes tendres, els tirabecs, les mongetes seques cuites i la ceba tendra. Passeu per la paella les rodelles de xoriço i incorporeu-les al bol amb verdures.
Xai amb albergínia Anna Garcia Frigola
El segon, xai amb albergínia; una combinació excel·lent! Enforneu les albergínies i acompanyeu la carn amb el tomàquet i la ceba. Prepareu una mena de lasanya en un motlle rodó gros amb les làmines d'albergínia i amb el saltat de xai. Acabeu-ho amb una bona salsa de tomàquet!
Plàtans al forn Anna Garcia Frigola
I per postres, proveu de fer plàtans al forn! Ruixeu la fruita amb suc de llimona i afegiu-hi llavors de sèsam ben torrades. Acabeu-ho amb una mica de menta picada... deliciós!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.