Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els raves, eixugueu-los, retireu-ne la punta de l’arrel i, agafant-los per les fulles, talleu-los a rodelles fines, amb una mandolina o un ganivet esmolat.
  2. Peleu la ceba tendra i talleu-la a dauets.
  3. Peleu els alvocats, oberts per la meitat, i talleu-los a dauets. Regueu-los amb el suc espremut de la llimona, salpebreu-los i remeneu-los amb cura; deixeu-los reposar una estona.
  4. Poseu el formatge en un bol i afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i un toc de pebre. Treballeu-ho amb una forquilla.
  5. Torreu les llesques de pa de motlle i talleu-les per fer canapès. Unteu-ne una cara amb el formatge treballat. Escampeu-hi les rodelles de rave pel damunt. Barregeu els daus d’alvocat i els de ceba i per sobre dels canapès.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: