Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escapceu i, si cal, retireu els fils laterals de les mongetes tendres i els tirabecs. Coeu-los per separat en aigua bullent salada (10 min per a les mongetes i 5 min per als tirabecs). Escorreu-los i refredeu-los per mantenir-ne el toc cruixent.
  2. Talleu el xoriço a rodelles fines.
  3. Peleu les cebes tendres conservant-ne una mica de verd, i talleu-les a rodelles fines.
  4. Premseu l’all i poseu-lo en un bol gros amb el vinagre. Salpebreu-ho i afegiu-hi sis cullerades d’oli. Incorporeu-hi totes les verdures i una cullerada generosa de porradell picat, i barregeu-ho tot plegat amb delicadesa.
  5. Poseu una cullerada d’oli en una paella i coeu-hi les rodelles de xoriço 2 min, girant-les a mitja cocció.
  6. Disposeu-les per la superfície del contingut del bol i remateu-ho amb uns quants brots de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: