Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Postres fàcils i sense forn

Dolces, divertides i ràpides de preparar

POL MARTÍN DE HARO

03/03/2021

Si voleu acabar el dinar amb bon gust de boca, a continuació us proposem algunes receptes de postres senzilles, però molt bones, que faran que us llepeu els dits.

01 Crep farcida de xocolata i avellana

Crep farcida de xocolata i avellana Becky Lawton

Crep farcida de xocolata i avellana

Farcida amb avellana, aquesta crep és ideal per als amants del dolç, especialment, de la xocolata. Un plat que generalment agrada a tothom i que podeu preparar per esmorzar o berenar amb bona companyia. Segur que triomfeu.

02 'Cannoli'

'Cannoli'

'Cannoli'

“Deixa la pistola, agafa el cannoli”. Tot un clàssic de la gastronomia siciliana on el mascarpone i la xocolata són els protagonistes. Es va donar a conèixer als anys seixanta als Estats Units per la pel·lícula ‘El Padrí’, però també va guanyar molta popularitat al segle XXI per la sèrie 'The Sopranos'. 

03 'Daifuku mochi'

'Daifuku mochi' Gemma Clofent

'Daifuku mochi', pastissos d'arròs del Japó

De te verd, coco, mongeta vermella... Moltes varietats per a unes postres japoneses que s’estan fent un lloc a la nostra cuina pel gust i la textura tan peculiar que tenen.

04 'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

Pensada per combinar dolç i salat, aquesta 'mousse' és una reinterpretació, sense el pa torrat, d’una de les postres de la vostra infància. És important que la prepareu amb un bon oli d’oliva.

05 Coco confitat

Coco confitat

Coco confitat

Aquestes boletes de coco no tenen res a envejar a qualsevol altre bombó. El coco és el protagonista absolut d’una recepta molt dolça que, coronada amb una gema confitada, us farà repetir en més d’una ocasió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto