Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el coco i els 15 g d'aigua. Incorporeu-hi la glucosa.
  2. Feu bullir el sucre i els 50 g d'aigua, 1 min. Aboqueu-ho calent sobre el coco i remeneu-ho fins que es refredi.
  3. Reserveu-ho a la nevera 1 h.
  4. Formeu-ne boletes d'uns 18-20 g. Disposeu-hi un punt de gema confitada a la part superior i cremeu-la amb la pala de cremar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: