Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crep: tritureu tots els ingredients junts amb una batedora.
  2. Poseu una paella antiadherent a escalfar, a foc baix, i afegiu-hi una mica de margarina; espereu que es fongui.
  3. Afegiu la massa de la crep a la paella i cuineu-la fins que no estigui líquida, gireu-la i cuineu-la 30 s.
  4. Per a la crema de xocolata: en un bol, barregeu el sucre de llustre i la Maizena. Poseu a bullir la llet i la nata de soja i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi el sucre i la Maizena. Feu coure la mescla 1 min i apagueu el foc.
  5. Afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho fins que tot estigui ben fos. Afegiu-hi el Cointreau i el praliné, i emulsioneu-ho amb una batedora. Reserveu-ho a la nevera i feu-ho servir quan estigui ben fred.
  6. Poseu la crep en un plat, al mig afegiu-hi força crema de xocolata i enrotlleu-la bé per servir-la. Feu-ne dues per persona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto