Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crep: tritureu tots els ingredients junts amb una batedora.
  2. Poseu una paella antiadherent a escalfar, a foc baix, i afegiu-hi una mica de margarina; espereu que es fongui.
  3. Afegiu la massa de la crep a la paella i cuineu-la fins que no estigui líquida, gireu-la i cuineu-la 30 s.
  4. Per a la crema de xocolata: en un bol, barregeu el sucre de llustre i la Maizena. Poseu a bullir la llet i la nata de soja i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi el sucre i la Maizena. Feu coure la mescla 1 min i apagueu el foc.
  5. Afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho fins que tot estigui ben fos. Afegiu-hi el Cointreau i el praliné, i emulsioneu-ho amb una batedora. Reserveu-ho a la nevera i feu-ho servir quan estigui ben fred.
  6. Poseu la crep en un plat, al mig afegiu-hi força crema de xocolata i enrotlleu-la bé per servir-la. Feu-ne dues per persona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto