Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu l’aigua i el sucre. Afegiu-hi la farina d’arròs i barregeu-ho fins que quedi ben homogeni.
  2. Coeu la barreja al bany maria, dins una olla ben tapada amb un parell de dits d’aigua al fons, durant uns 8 min. Traieu-ho del foc i reserveu-ho fins que sigui tèbia.
  3. Aquesta massa queda molt enganxosa i va molt bé manipular-la amb uns guants de làtex i mullar-se cada cop les mans.
  4. Agafeu petites porcions de la barreja, pasteu-les una mica i doneu-los una forma rodona i aplanada. Poseu-hi a dins una mica del farcit d’azuki i tanqueu el pastisset, formant una bola amb el farcit a l’interior.
  5. Arrebosseu les boles amb coco ratllat o amb te matcha i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: