Troba la teva recepta

Divendres passat tota la colla bloguera vam assistir al taller del David Lienas a l’Espai del Consum del Bonpreu, on ens va fer aquests pastissos d’arròs amb azuki típics del Japó.

Personalment, tot i que els mochi no em van entusiasmar, he volgut provar-los de fer a casa, aprofitant una grip que m’ha enclaustrat i m’ha privat de sortir a escalar. I després de tastar els fets a casa, confirmo la meva primera sensació: són uns pastissets enganxifosos i gomosos, massa dolços i estranys al nostre paladar. Es nota que la pastisseria japonesa és ben diferent de la nostra! És clar que si féssim menjar un panellet a un japonès segurament també el trobaria estrany, oi?

Tot i així, l’aventura no m’ha desanimat, ben al contrari, tinc ganes d’anar a alguna pastisseria japonesa d’aquestes que hi ha per Barcelona a tastar altres dolços d’allà.

Preparació

  1. Barregeu l’aigua i el sucre. Afegiu-hi la farina d’arròs i barregeu-ho fins que quedi ben homogeni.
  2. Coeu la barreja al bany maria, dins una olla ben tapada amb un parell de dits d’aigua al fons, durant uns 8 min. Traieu-ho del foc i reserveu-ho fins que sigui tèbia.
  3. Aquesta massa queda molt enganxosa i va molt bé manipular-la amb uns guants de làtex i mullar-se cada cop les mans.
  4. Agafeu petites porcions de la barreja, pasteu-les una mica i doneu-los una forma rodona i aplanada. Poseu-hi a dins una mica del farcit d’azuki i tanqueu el pastisset, formant una bola amb el farcit a l’interior.
  5. Arrebosseu les boles amb coco ratllat o amb te matcha i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto