Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Quatre tàrtars que voldreu tastar

Existeixen tàrtars de carn, de peix, de marisc i, fins i tot, per prendre com a postres

CUINA.CAT

20/10/2022

Tradicionalment de carn, el tàrtar és un plat de carn crua condimentat amb espècies, verdures i altres productes. Amb l'evolució de la cuina, però, n'han anat sorgint de tot tipus; avui doncs, us presentem quatre tàrtars que heu de tastar sí o sí. Receptes delicioses per fer a casa i vestir de gala els vostres àpats.

01 Bistec tàrtar

Bistec tàrtar

Bistec tàrtar

És el sushi dels carnívors, com el coneixen alguns. El famós 'steak tartare' és una d'aquelles receptes que heu de tastar com a mínim una vegada a la vida. Aquí trobareu una esplèndida recepta amb una picada de ceba, tàperes i cogombres.

02 Tàrtar de gamba amb gelatina de tomàquet salada

Tàrtar de gamba amb gelatina de tomàquet salada

Tàrtar de gamba amb gelatina de tomàquet salada

També podeu cuinar un tàrtar de gamba, ideal per als que prefereixen el marisc. Per donar-hi color i sabor i magnificar-lo, barregeu les gambes amb julivert, anxoves i pebre verd; tot plegat, trinxat i barrejat amb les gambes. Us quedarà deliciós.

03 Tàrtar de tonyina amb caviar de truita

Tàrtar de tonyina amb caviar de truita

Tàrtar de tonyina amb caviar de truita

Tàrtars de peix, en teniu de molts tipus, com ara el tàrtar de llobarro i llagostins, però en aquest cas nosaltres ens decantem per aquesta gran recepta de tonyina amb una salsa de cogombrins, tàperes, ceba, julivert, una mica de mostassa i quètxup ‒que ajuden a millorar-ne la textura‒ i un raig de suc de llimona. Hi podeu posar ous de truita per condimentar-lo, però, si no, amb unes fulles de julivert per guarnir, o unes gambes per sucar, també tindreu un plat espectacular.

04 Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone

Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone

Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone

Per acabar, també podeu aprofitar les postres per tastar un tàrtar, com aquest, de maduixa i mascarpone. Acompanyat de vinagre balsàmic, i d'unes branques i licor de menta que li atorguen frescor i un sabor contrastat i més fort al paladar. És una passada. Sense exagerar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto