Troba la teva recepta

Preparació

Talleu la tonyina, sense pell, a talls de 3-4 mm i emboliqueu-los amb film per congelar-los separats. Convé mantenir la tonyina congelada 48 h per dues raons: us facilitarà tallar-la molt petita amb el ganivet i, sobretot, pel possible problema d’anisakis. Prepareu la salsa en un bol mesclant els cogombrins, les tàperes, la ceba i el julivert, tot ben picat, juntament amb el quètxup, la mostassa, el suc de llimona, l’oli i el xerès. Retireu el film i trinxeu la tonyina amb el ganivet, poseu-la dins el bol i remeneu-ho perquè quedi tot integrat. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Disposeu la tonyina al plat. Ho podeu fer amb un motlle o directament al plat i després li doneu forma. Cobriu el tàrtar amb els ous de truita. Podeu decorar el plat amb una mica de mesclum amanit o bé amb unes gotes d’oli i unes de tabasco per si a algú li agrada més picantet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto