Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Talleu la tonyina, sense pell, a talls de 3-4 mm i emboliqueu-los amb film per congelar-los separats. Convé mantenir la tonyina congelada 48 h per dues raons: us facilitarà tallar-la molt petita amb el ganivet i, sobretot, pel possible problema d’anisakis. Prepareu la salsa en un bol mesclant els cogombrins, les tàperes, la ceba i el julivert, tot ben picat, juntament amb el quètxup, la mostassa, el suc de llimona, l’oli i el xerès. Retireu el film i trinxeu la tonyina amb el ganivet, poseu-la dins el bol i remeneu-ho perquè quedi tot integrat. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Disposeu la tonyina al plat. Ho podeu fer amb un motlle o directament al plat i després li doneu forma. Cobriu el tàrtar amb els ous de truita. Podeu decorar el plat amb una mica de mesclum amanit o bé amb unes gotes d’oli i unes de tabasco per si a algú li agrada més picantet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto