Preparació
- Infusioneu el vinagre calent i la menta durant 5 min, afegiu-hi la meitat del sucre, el licor, la gelatina estovada i 5 cl d’aigua. Coleu-ho. Aboqueu-ho en un recipient més ample que alt. Poseu-ho a la nevera.
- Escalfeu 50 g de mascarpone amb gelatina estovada. Poseu-hi 75 g de xocolata blanca desfeta, barregeu-ho i afegiu-hi la resta de mascarpone i la nata muntada. Poseu-ho a la nevera.
- Talleu a trossos les maduixes, i la gelatina de menta en daus de 5 x 5 mm. Incorporeu-hi l’altra meitat del sucre. Barregeu-ho.
- En un cèrcol poseu les maduixes i la gelatina. Premeu-ho ben fort amb una cullera, cobriu-ho amb 2 o 3 cullerades de fonent de mascarpone. Aboqueu la preparació en un plat amb el mascarpone a sota.
- Decoreu-ho amb fideus de xocolata: coeu en aigua gelada xocolata blanca i negra amb una cullera en un fil molt fi. Escorreu-ho de seguida. També podeu afegir-hi al voltant unes cullerades de salsa de maduixes.