Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu amb el ganivet la carn del llobarro i les cues dels llagostins. Poseu-ho en un bol i amaniu-ho amb tots els ingredients.
  2. Muntatge: en un cèrcol metàl·lic de 7 cm de diàmetre poseu el tàrtar i, al damunt, una cullerada d’ous de salmó. Traieu-ne el cèrcol, poseu-hi un xic de ruca o bleda vermella i unes gotes d’oli de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: