Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes fàcils per fer al forn

Plats de forn fàcils i ràpids, ideals per als mesos de fred

CUINA.CAT

21/10/2020

Arriba el fred i, com cada any, toca canviar les tendències a la cuina, i abandonar gaspatxos i amanides. Ha arribat l'hora de cuinar plats al forn! Us proposem un grapat de receptes fàcils i ràpides ideals per aquests dies.

 

01 Plàtans al forn

Plàtans al forn Anna Garcia Frigola

Plàtans al forn

Comencem amb una recepta dolça, tan fàcil de fer que fins i tot els més sapastres en sabran. Partiu els plàtans per la meitat, afegiu-hi suc de llima, sucre de vainilla i... cap al forn! Fàcil, oi?

02 Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Albergínies i carbassons gratinats amb formatge de cabra per a un contrast de sabors brutal. A més, el timbal s'acompanya amb una salsa feta també d'aquestes mateixes verdures, perquè el paladar gaudeixi de tots els sabors i textures possibles en un plat ben senzill. 

03 Orada a la sal amb barreja d'espècies

Orada a la sal amb barreja d'espècies Becky Lawton

Orada a la sal

No hi podia faltar, oi? L'orada a la sal és un dels plats més habituals a les llars catalanes quan volem menjar peix i tenim poques ganes de cuinar. Agafeu les orades, afegiu-hi farigola i llimona, un quilo de sal, i cap al forn! 

04 Pastís de bolets

Pastís de bolets Becky Lawton

Pastís de bolets

Abans d'introduir-lo al forn haureu de cuinar una mica, però us assegurem que no trigareu més de vint minuts. Després, només caldrà abocar-ho dins d’un motlle greixat i posar-ho al forn, al bany maria uns 40 o 50 minuts.

05 Salmó al forn amb salsa de taronja

Salmó al forn amb salsa de taronja

Salmó al forn amb salsa de taronja

Un altre plat de peix ideal per aquells dies que tenim convidats a casa, però no ens ve de gust passar-nos dues hores a la cuina. Una recepta fàcil, ràpida i boníssima. Què més volem?

06 Escalivada

Escalivada

Escalivada

Si no teniu barbacoa, podeu fer l'escalivada al forn. Només haureu d'embolicar els pebrots, les cebes i les albergínies amb paper d'alumini. Esperar el temps necessari (i anar girant les verdures); pelar-les, tallar-les a tires i amanir-les. Més fàcil, impossible.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: