Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Sofregiu-los amb oli i mantega, 10 min.
  2. Afegiu-hi els bolets nets i trossejats i una branqueta de romaní. Continueu la cocció uns minuts i salpebreu-ho.
  3. Talleu el pernil cuit a daus.
  4. Bateu els ous lleugerament amb sal i pebre negre, afegiu-hi la nata i el mató i barregeu-ho bé fins que quedi homogeni. Retireu la branca de romaní del saltat i incorporeu-ho a la preparació anterior, quan no estigui calent.
  5. Aboqueu-ho dins d’un motlle greixat i poseu-ho al forn, al bany maria, a 170 ºC, 45-50 min. Deixeu-ho refredar una mica i desemmotlleu-ho. Serviu-ho amb romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto