Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Sofregiu-los amb oli i mantega, 10 min.
  2. Afegiu-hi els bolets nets i trossejats i una branqueta de romaní. Continueu la cocció uns minuts i salpebreu-ho.
  3. Talleu el pernil cuit a daus.
  4. Bateu els ous lleugerament amb sal i pebre negre, afegiu-hi la nata i el mató i barregeu-ho bé fins que quedi homogeni. Retireu la branca de romaní del saltat i incorporeu-ho a la preparació anterior, quan no estigui calent.
  5. Aboqueu-ho dins d’un motlle greixat i poseu-ho al forn, al bany maria, a 170 ºC, 45-50 min. Deixeu-ho refredar una mica i desemmotlleu-ho. Serviu-ho amb romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto