Troba la teva recepta

Preparació

  1. Sobre una safata, poseu una capa de sal per al forn i, a sobre, unes branquetes de farigola, romaní i unes rodanxes de llimona.
  2. Poseu les orades senceres i netes sobre aquesta capa de sal i cobriu-les totalment amb més sal. Humitegeu lleugerament la capa superficial de sal i enforneu-ho a 200 ºC durant 35 min.
  3. Passat el temps, traieu la safata del forn i trenqueu la capa de sal amb ajuda d'un ganivet. Traieu les orades i serviu-les immediatament.

I això és tot... ja veieu que no té cap complicació. I el resultat és espectacular, us ho prometo.

Per acompanyar aquestes orades, jo he optat per fer unes patates i tomàquets al forn i ho he aromatitzat amb les mateixes herbes que he utilitzat amb les orades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto