Troba la teva recepta

Preparació

  1. Sobre una safata, poseu una capa de sal per al forn i, a sobre, unes branquetes de farigola, romaní i unes rodanxes de llimona.
  2. Poseu les orades senceres i netes sobre aquesta capa de sal i cobriu-les totalment amb més sal. Humitegeu lleugerament la capa superficial de sal i enforneu-ho a 200 ºC durant 35 min.
  3. Passat el temps, traieu la safata del forn i trenqueu la capa de sal amb ajuda d'un ganivet. Traieu les orades i serviu-les immediatament.

I això és tot... ja veieu que no té cap complicació. I el resultat és espectacular, us ho prometo.

Per acompanyar aquestes orades, jo he optat per fer unes patates i tomàquets al forn i ho he aromatitzat amb les mateixes herbes que he utilitzat amb les orades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto