Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Reserveu una albergínia i un carbassó per preparar la salsa.
  2. Talleu a rodanxes els carbassons, les albergínies i els tomàquets, a un gruix d’un 1 cm, procurant que siguin del mateix diàmetre que el formatge de cabra.
  3. Passeu lleugerament les verdures per la planxa, i col·loqueu-les fent capes. Al damunt de tot, poseu-hi el formatge de cabra.
  4. Salteu les verdures que heu reservat a la paella, juntament amb la mantega, la sal i el pebre, i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir uns 10 min i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
  5. Col·loqueu la salsa al fons de la safata i els timbals al damunt i gratineu-ho uns 10 min fins que el formatge quedi daurat. Podeu acompanyar-ho amb una mica d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: