CUINA.CAT
07/11/2019Els sabors llatins s’estan fent un lloc en el menjar de carrer dels nostres pobles i ciutats. Des de les conegudes empanades argentines fins a les arepas veneçolanes, el receptari és amplíssim. Fem un tomb per quatre locals barcelonins per descobrir els nous 'take away' urbans.
'Chicharrón' colombià Mariona Villavieja
Aquesta és una de les receptes estrella del restaurant Anormal, del grup Spoonik. Amb només cansalada de porc, bicarbonat de sodi i sal podreu preparar un aperitiu ben saborós.
Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja
Que sigui street food no vol dir que no en puguem gaudir i assaborir-ho... un exemple clar és aquesta recepta d'El Tarantín, que proposa unir porc rostit, pernil cuit, formatge suís i cogombres agredolços dins de dues llesques de pa de Viena i acompanyar-ho amb salsa. Senzillament irresistible!
Leche de tigre de ají Mariona Villavieja
Què millor que seguir la recepta de leche de tigre del restaurant homònim situat al carrer Martínez de la Rosa de Barcelona? Els xefs de Leche de Tigre ens expliquen com elaborar aquest plat peruà molt marí i amb un toc d'ají.
Arepa Barinas Llanera Mariona Villavieja
Si us agradar pastar feu aquestes arepas 100% casolanes seguint els passos de la recepta del restaurant Arepa Mundi. Preparar-les és reconfortant, però el moment de satisfacció màxima ve a l'hora de tastar-les. Que vagi de gust!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: