Troba la teva recepta

Street Food Llatí

Descobreix com fer a casa les delicioses receptes d'aquests restaurants de l'Amèrica Llatina

CUINA.CAT

07/11/2019

Els sabors llatins s’estan fent un lloc en el menjar de carrer dels nostres pobles i ciutats. Des de les conegudes empanades argentines fins a les arepas veneçolanes, el receptari és amplíssim. Fem un tomb per quatre locals barcelonins per descobrir els nous 'take away' urbans.

01 'Chicharrón' colombià

'Chicharrón' colombià Mariona Villavieja

'Chicharrón' colombià

Aquesta és una de les receptes estrella del restaurant Anormal, del grup Spoonik. Amb només cansalada de porc, bicarbonat de sodi i sal podreu preparar un aperitiu ben saborós.

Llegiu la recepta completa

02 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

Sandvitx 'cubanito'

Que sigui street food no vol dir que no en puguem gaudir i assaborir-ho... un exemple clar és aquesta recepta d'El Tarantín, que proposa unir porc rostit, pernil cuit, formatge suís i cogombres agredolços dins de dues llesques de pa de Viena i acompanyar-ho amb salsa. Senzillament irresistible!

Llegiu la recepta completa

03 Leche de tigre de ají

Leche de tigre de ají Mariona Villavieja

Leche de tigre de ají

Què millor que seguir la recepta de leche de tigre del restaurant homònim situat al carrer Martínez de la Rosa de Barcelona? Els xefs de Leche de Tigre ens expliquen com elaborar aquest plat peruà molt marí i amb un toc d'ají.

Llegiu la recepta completa

04 Arepa Barinas Llanera

Arepa Barinas Llanera Mariona Villavieja

Arepa Barinas Llanera

Si us agradar pastar feu aquestes arepas 100% casolanes seguint els passos de la recepta del restaurant Arepa Mundi. Preparar-les és reconfortant, però el moment de satisfacció màxima ve a l'hora de tastar-les. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto