Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal i el bicarbonat i fregueu la cansalada amb la barreja. Deixeu-la reposar 1-2 h a la nevera.
  2. Poseu la cansalada de porc blanc en una cassola i cobriu-la amb aigua.
  3. Feu-ho bullir 20 min.
  4. Traieu la cansalada de l’aigua i, en una safata de forn i amb la pell enlaire, feu-la coure al forn preescalfat a 200 ºC, 40 min, fins que quedi de color caramel. Cada 10 min aneu traient el greix que deixa anar.


Nota: Podeu fer servir aquest chicharrón colombià en remenats, truites, com a farcit de pastissos calents o com a pica-pica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto