Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les arepas: barregeu tots els ingredients fins a formar una massa i dividiu-la en 10 boletes. Aplaneu-les i coeu-les a la planxa a foc alt per segellar-les de cada banda. Tapeu-les i abaixeu la temperatura fins al mínim perquè s’acabin de coure. Quan en tocar-les es notin buides ja estan llestes per omplir.
  2. Per al farcit: coeu la carn en aigua bullent, a temperatura mínima, el temps que calgui fins que quedi tendra i llista per desfilar-la, unes 2 h mínim.
  3. Desfeu la carn amb les mans fins aconseguir-ne brins fins.
  4. Passeu-la per la planxa a foc alt amb un toc d’oli i sal. Quan estigui crocant, obriu les arepes i ompliu-les amb la carn, dues rodanxes de tomàquet, una mica d’alvocat i formatge feta ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: