Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’espatlla de porc: barregeu tots els ingredients (menys l’espatlla) i tritureu-los bé fins que us quedi una mescla homogènia. Marineu l’espatlla desossada amb aquesta barreja, 12 h com a mínim.
  2. Retireu l’espatlla del marinat i coeu-la al forn, tapada, a 160 ºC, 4 h i 30 min, fins que quedi ben daurada.
  3. Obriu la barra de pa. En una de les bandes, unteu-hi la mostassa. Afegiu-hi la carn, els cogombrets, el pernil i el formatge. Pinteu l’altra banda amb la mantega fosa i tanqueu l’entrepà. Planxeu-lo a foc mitjà fins que el pa quedi daurat i s’hagi fos el formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: