Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base de leche de tigre: barregeu tots els ingredients en una liquadora i tritureu-los. Coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  2. En un bol barregeu el peix i els fruits del mar i afegiu-hi la sal, l’ají limo i el coriandre. Per refrescar-ho, afegiu-hi gel.
  3. Incorporeu-hi el suc de llima i continueu-ho remenant.
  4. Afegiu-hi la base de leche de tigre i la ceba picada i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Serviu-ho amb la fulla d’enciam, una mica de calamar arrebossat per sobre i els blats de moro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: