Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base de leche de tigre: barregeu tots els ingredients en una liquadora i tritureu-los. Coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  2. En un bol barregeu el peix i els fruits del mar i afegiu-hi la sal, l’ají limo i el coriandre. Per refrescar-ho, afegiu-hi gel.
  3. Incorporeu-hi el suc de llima i continueu-ho remenant.
  4. Afegiu-hi la base de leche de tigre i la ceba picada i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Serviu-ho amb la fulla d’enciam, una mica de calamar arrebossat per sobre i els blats de moro.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: